banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

 BAHADDİN KIRDÖK; ILICA’NIN GELECEĞİ…
 Her insanın gönlünde bir aslan yatar. Her insan, yaşadığı yöreye, şehre ve çevreye hizmet etmek, yararlı olmak ister. Bu insanların ruhunda, geninde var. Biraz da heyecan duyuyorsa yöresi için, sosyal sorumluluk sahibi ise, kendini de aklından geçen göreve layık ve yeterli buluyorsa, o insanın desteklenmesinde sakınca yoktur.

Kendine güvenen, toplumun da inandığı ve güvendiği bir isim olmak bu zamanda zor iken, Ilıca’nın öz evladı Bahadadin Kırdök de gelecek vaad eden bir isim olarak çıkıyor karşımıza ve anılıyor.

Ilıca, bir tatil, bir sağlık, bir turizm cenneti, mahallesi. Şu sıralar, sezonun sonuna yaklaştığımız dönemde nüfusu 30 binleri aşmış iken, burada yaşayan insanlar ilgiye, hizmete muhtaç. Önümüzdeki dönemde, muhtemel bir erken seçimde, ki muhtarlar her zaman belediye başkanlarının sağ koludur, yardımcısıdır, aileden biridir, Bahaddin Kırdök de gelecekte mahallesini layıkı ile temsil edecek bir yetenek, bir azimkar delikanlı olarak hazır ve nazır!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol