banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ADİL OLUN, ADALETLİ OLUN!
 Baro’da gerçekleşen yemin ve cübbe giyim töreninde konuşan Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, mesleğin onurundan, kutsiyetinden söz ederek genç meslektaşlarına başarı dileklerinde bulundu.

Baro Başkanı Vahit Bağcı, “Sizler kutsal bir göreve talip oldunuz. Uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Önünüze her türlü engel çıkabilir, azimle, dürüstlükle ve mesleğin size verdiği yükümlülük yanında etik kurallarla birlikte bütün zorlukları aşacağınıza inanıyor, mesleğinizde başarılar diliyorum” dedi.

AİLELERİ GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Stajını tamamladıktan sonra yemin ederek cübbelerini giyen Av. Gamze Orçan, Nur Şevval Akyıldız, Tuğba Özkekik ve Hamza Akkurt. Baro Başkanı Bağcı’ya teşekkür ettiler, meslek yeminine sadık kalacaklarına dair söz verdiler.

Yemin ve cübbe giyimi ardından Başkan Bağcı tarafından genç avukatlara içinde mesleki giysi ve kanun kitaplarından oluşan bir de poşet hediye edildi. Genç hukuk adamlarının bu anlamlı gününe aileleri de tanıklık ettiler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol