Siyaseti seven insanın hali başka. Aslına bakılırsa siyasetten önce kendini, toplumun değer yargılarını seven, geleneklerine bağlı düzgün insanlara bu toplumun ihtiyacı var.

Şahsın siyaseti sevmesi de yetmiyor, kurtarmıyor. Siyaset de kişiyi sevecek, toplum sevgiye karşılık verecek, onay verecek.

Siyaset yapan insanın toplumda karşılığı olacak. Şayet karşılığınız yoksa, enerjik değilseniz, idealiniz, hedefiniz yoksa, toplum içinde sürekli negatif enerji taşıyorsanız, dostlarınızla ve toplumla barışık değilseniz,

*

Geçmişte, onu birçok sivil toplum kuruluşlarında ve vakıflarda başkanlık görevi yaparken ve son olarak da 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde Dulkadiroğlu ilçesi bağımsız belediye başkan adayı olarak çıktı karşımıza.

Allah yalanı sevmez, sevilen, sayılan bir insan, işadamı, siyasetçi. Siyaseti seviyor, siyaset de ona hayran!

Boş durduğunu duymadım, rastlamadım.

Şimdi de ‘Gençlik Gelişim Hareketi Derneği’nin Kahramanmaraş il başkanı. Aktif bir insan. Oturmayı sevmeyen, gücünü, enerjisini halktan alan Mustafa Dizibüyük’ün amacı, gençliği bilinçlendirmek. Çünkü gençlik bilinmez bir istikamete doğru rota çizmiş.

Siyaset, ekonomi ve girişimci kesimler elinden tutuyor, ona önem ve değer veriyorlar.

*

Siyaseti seven çok insan tanıdım ama doğrusunu söylemek gerekirse Dizibüyük gibisine rastlamadım. Her hareketi, her adımı, her cümlesi, her bakışı siyaset kokuyor. Birçok partiden teklifler de aldı. Siyaseten gözde bir isim. Ama tuttuğunu koparan, gittiği yere enerji katan birisi. Ona geleceğin siyasetçisi gözüyle bakabilirim, siz de öyle.

Geleceğin siyaset yıldızı, figürü olmaya namzet. Dulkadiroğlu’nu karış karış biliyor, adım adım tanıyor, insanlarının yapısını, siyaset anlayışını, beklentilerini, sorunlarının çözümünü de bilirken, bunları sosyal medyada paylaşıyor ve yetkilileri de uyarmak gibi kutsal bir görevi icra ediyor.

*

Özetle, ilerleyen günlerde, siyasette hak ettiği yeri, layık olduğu mecrayı bulacağına inanan birisi olarak, sevgili Dizibüyük’e başarılar diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol