banner1451
banner1461

Şimdi, Yeni Hükümet Caddesi üzerinde kurduğu kendi işinin patronu. MİSCOM’un yönetim kurulu başkanı. kİ O'nu yaklaşık bir senedir tanıyorum. 

Eşi Mustafa Kılıçaslan da en yakın yardımcısı. Firmanın koordinatörü.

Mis Kelebek Kılıçaslan, farklı düşünceleri, farklı hedefleri, farklı projeleri olan farklı bir hanımefendi.

Bir kere vitrin ve vizyon sahibi.

Donanımlı, bu şehre dair ne varsa hepsi aklında. Bu şehrin sorunlarına vakıf insan. Bu şehrin ihtiyaçlarını, taleplerini, insanların yerel yöneticilerden, siyasilerden, ve bürokrasiden neler beklediğini biliyor.

Bilinçli bir iş kadını, güzel bir anne, harika bir eş…

*

O gün yeni açtıkları bürolarını ziyaret ettiğimde, bir deha ile karşılaştım. Allah yalanı sevmez, karşımda, firmanın CEO’su sıfatıyla böyle donanımlı, böyle kariyeri zengin bir insan bulabileceğimi düşünmüyor, tahmin edemiyordum.

Aklıma bile getiremiyordum.

Memleketimde böyle insan var mıymış diye kendi kendime de sormadım değil. Her ne kadar Kahramanmaraş’lı olmasa da, bugün için aramızda, bizlerle, bizden biri. Bizim gerçeğimiz, geleceğimiz gözüyle baktığım Doç. Dr. Cüneyt Kavarna’yı dinlerken, ben yoruldum ama o bilge adam, o donanımlı proje adamı, o yatırım uzmanı insan yorulmuyordu.

Ağzından bal damlıyor kıvamındaydı dilinden dökülenler.

Şiir tadındaydı cümleleri. Gülümseyen, dili tatlı, cümlelerinden feyz aldığım insandı Cüneyt Kavarna…

Dünyaları dolaşmış, bilmem kaç yabancı dil biliyor. Bu kadar zengin kariyeri olan bir insan ile tanışmak tabi ki benim için, bizler için büyük bir şans ve fırsat.

Dilerim Kahramanmaraş halkı bu şansı, fırsata çevirir.

*

Gerek sayın Mis Kelebek Kılıçaslan’ı, gerek eşi sayın Mustafa Kılıçaslan’ı, ve gerekse de sayın Cüneyt Kavarna’yı bir başka günde, haberde daha yazmak, değerlendirmek dileğiyle, bu güzel insanlara başarılar diliyorum.

Son cümlem, MİSCOM, günlük yaşamda olduğu kadar, iş hayatında da damgasını vuracak güçte, donanımda ve zenginlikte.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol