banner1482

Milliyetçi Hareket Partisi’nin haftanın son gününde (bugün) Kale’de tertip ettiği ‘Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma’ toplantısında yoktum.

Çünkü davet edilmedim.

Etmeyen kim?

Atandığı günden bu yana, MHP’nin şehrimizdeki varlığını hissettiren, ziyaretleri ve etkinlikleri ile ‘MHP Kahramanmaraş’ta da var!’ dedirten acar siyasetçi, evladım kadar sevdiğim ve üstelik de çok başarılı bulduğum Emrah Satıcı bendenizi davet etmedi.

Üzüldüm! Gönül sevdiğine kırılırmış ya, ben de öyleydim bugün!

*

Geçenlerde, ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden sevgili Adem Gürz’ü canlı yayına almıştık. Orada da söyledim ki, yedi düvel bilir, ülkücü adamım, bunu da açık etmekten, yazmaktan ve söylemekten gurur duyarım, ama her nedense Kale’deki toplantıda yoktum, çünkü çağrılmadım. Yoksa benim ülkücülüğümden kuşku mu duymuştu sevgili Satıcı?

Bu mesleğe 52 yılını vermiş biri olarak, bu partinin varlığını her sokakta, her caddede, har vakit hissettiren Emrah Satıcı’ya kırıldım.

Ayıp etti, yanlış yaptı.

Üzüldüm!

*

Siyasetçilerin gazeteci seçme lüksü, hakkı var mı bu tartışılır da, her geçen gün şehirde erim erim eriyen partinin canlanması, harekete geçmesi, seçimlere dört koldan hazırlanması için basının da desteğine ihtiyacı varken, çağrılmamamı büyük bir eksiklik, bir zaaf olarak gördüm.

Üzüntüm bundan.

Başkan Emrah Satıcı’yı kınıyorum! Hani derler ya, ‘Tabak, sevdiği deriyi yerden yere çalarmış!’

Benimkisi de o hesap işte! Aslında niyetim onu yerden yere vurmak değil, sitemim var, şikâyetim var, isyanım var!

*

Yarın seçim olsa oyunu yine ülkücü harekete verecek olan bendeniz, bu davranışı sevgili Emrah Satıcı’ya yakıştıramadım. Beni kötü satmış!

Evet, MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanına yakışmadı. Ayıp etti, yanlış yaptı. Unutmasın, basın herkese lazım olacak!

Hele hele vakti saati geldiğinde!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol