banner1482
 Sözlerime rahmetli BAŞBUĞ muzun sözleriyle başlamak istiyorum.

Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır. 

Kahramanmaraş MHP’de il başkanı ve ilçe başkanları olacak başkan adayı öncelikle ÜLKÜ OCAKLARINDAN yetişmiş ÜLKÜCÜ kimliğinin herkesçe kabul gördüğü, bilgi birikimi ile tanınmış, kişilere tabiiyet anlayışında olmadan davasına bağlılığını öne çıkartabilecek özelliklere sahip olmalı, MHP’nin başarısının kişilerin başarısından önce geldiğini kabullenen, kabul ettiren özelliğe sahip olan birisi olması şart.

Kişiliği ile özellikleri ile kabul görmüş davasına sadakatinden şüphe duyulmamış; birleştirici bütünleştirici tavrı ile herkesi kucaklayıcı davranışları olan partililerin sevgisini güvenini kazanmış olması çok önemli. il başkanı olacak kişide bu özellikleri aramak her ilçe başkanın her delegenin önceliği olmalıdır.

 

Peki bu özellikleri taşıyan kişi il başkanı olmalı delegelerin açması gerekmektedir. Partinin menfaatleri kişisel menfaatlerin önüne asla geçirmeden ortak mutabakatın sağlandığı adayın çevresinde bir daire oluşturma zorunluluğu vardır.

Peki böyle bir isim var mı?  

Tabii ki var, olmalı da. Kahramanmaraş’ımızın 3 milletvekili çıkardığı bu şehirde bir değil birden fazla isim bulmak zor olmamalı.

Bu isimlerde kendisi gibi öne çıkmış isimleri de iş birliğine sürüklemeli ortak ekip ruhunu ortaya koyacak gönüllülük esasını benimsemede zorlanmayacak olgunlukta biri olmalıdır.

 

Böyle bir isim etrafında da herkes toplanabilmeli görev alan almayan her Ülkücü KAHRAMANMARAŞ’daki MHP’nin ÜLKÜCÜ HAREKATIN şahlanacağı iş birliğinde gönüllülük esasını benimseyebilmelidir. Bu ekip ruhu ile önümüzdeki ilk seçim olan seçimlerde yeniden MHP’yi Kahramanmaraşlıların teveccüh gösterebileceği bir genel parti noktasına taşıyabilmek zorunluluğu vardır.

Ben bu adayın var olduğuna, olması gerektiğine canı gönülden inanıyorum, kendisinin de bu görevi bir davanın mensubiyet şuuru içinde kabul edeceğine, etmesi gerektiğinin zor şartlar içinde olmuş olsa da EVET diyeceğine inanıyorum

Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz.

Bu dönem, bu davanın mazisindeki samimiyetine inanmakla mümkün olacaktır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol