Bu sıralar, Kahramanmaraş 2 Şahin’i konuşuyor. Siyasetçisi, işadamı, gelecekte bu kente yön verecek Şahin’lerin üstlenecekleri sorumlulukları tartışıyor. Şahin olmak kolay değil. Şahin olmanın bir bedeli, bir özelliği var. Şahin, avını bilmem kaç kilometreden görür, uçar, alçalır ve avını pençeleri ile yakalar.

Sonrasını söylemeye gerek yok!

Şahin’in görevidir avı koklamak, yakalamak. O nedenle hep yükseklerde uçar. Her ne kadar kartallar yüksek uçar derlerse de, Şahin’i de aynı terazinin kefesine koyabiliriz.

*

İki Şahin var… Şundan varlar.

Malum, önümüzdeki ay ortalarında, muhtemelen 14 Nisan’da, Ticaret ve Sanayi Odası seçime gidecek. Bu şehre borcunu ödemek zorunda olanlar, büyük, güçlü, söz sahibi olduğunu düşünenler, nedense ‘istemem’ diyerek topu taca atarken, yine bir Şahin çıkıyor, ‘ben varım’ diyor.

Sayın Şahin Balcıoğlu… Sanayi ve iş dünyası kadar, tüm basın camiasının da inandığı, güvendiği, kefil olabileceği bir kimse. Donanımı, hitabeti, tecrübesi her şeyin üzerinde.

Daha önce de yazdım. Deneyimli, düzgün, nitelikli insan. Geçmiş tecrübelerine dayanarak yazıyoruz; sektörün sorunlarını bilen, beyefendi kişilik. Herkesin ortak kanaati şu ki, sayın Mehmet Balduk’tan sonra Ticaret ve Sanayi Odasındaki boşluk devam etti, ediyor. Sayın Şahin Balcıoğlu, bu boşluğu doldurabilecek yetenekte bir işadamı.

Sanıyorum yakın tarihte aday olduğunu açıklayacak.

*

Diğer Şahin’e gelince… Yani inşaat mühendisi, müteahhit, daha düne kadar AK Parti Dulkadiroğlu ilçe başkan yardımcısı sevgili Şahin Avşaroğlu.

Bütün işaretler, bütün gözler şu anda onun üzerinde. Adı en çok geçen.

Mecliste, genel merkezde bile ön ve ilk sıralarda olan..

İstekli, heyecanlı ve hevesli… Muhtemelen, bu hafta içinde bir aya yaklaşın süre içinde boş kalan koltuk sahibi bulacak.

Hayırlısı neyse, kısmet kime ise artık o olsun!

*

Bakalım, önümüzdeki birkaç gün neler gösterecek. Şahin’ler yüksek uçacak mı?

Nasip, kısmet, şans, talih, kader… Bakalım piyango kime vuracak, şans kapısı kimin kapısını çalacak?

Hayırlısı…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol