banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

                   Z. ABİDİN KIYMAZ; “SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ“
 GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz açıklamasında; “Son saldırıda Türkiye’nin resmi haber ajansı Anadolu ajansının bürosunu da özellikle bombalaması en iyi ifade ile namussuzluk alçaklık kahpeliktir.

İsrail terör devleti Anadolu ajansını hedef alarak doğrudan Türkiye’yi de tehdit etmektedir.

Bölgeyi kana boğan kandan beslenen bu terör devletinin alçaklığını dile getirmek için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatını, Avrupa Birliği teşkilatını, dünya basın konseyini ve hur dünyayı bu konu ile ilgili bilgilendirmeli ve aydınlatmalıdır.

Türkiye’nin güney sınırında Fırat’ın batısına 100 bin kiralık asker yığan ABD-İsrail muhtemel Gazze Filistin katliamı planlamaktadır, aklıyla Türkiye’yi olacak katliamlar öncesi bölgede oluşturulan kalkanla engellemek olduğu açık seçiktir.

Türkiye Gazze saldırısına cevabı Fırat’ın batısına girerek vermelidir.

GAP gazeteciler birliği cemiyeti olarak Anadolu ajansının bürosuna yapılan saldırıyı dünyadaki bütün basın kuruluşlarına yönelik bir saldırı olarak görmekteyiz  şiddet ve nefretle kınamaktayız.

Anadolu ajansı çalışanlarına ve ailesine geçmiş olsun diyoruz!” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol