Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 YİNE HABER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  

Dulkadiroğlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde günlük olarak yayına başlayan Yine Haber Gazetesine Kahramanmaraş’taki yayınlan haftalık gazeteler gurubu ziyarette bulundu.

Trabzon Caddesi de faaliyet gösteren Yine Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenel Bağdemci ile bir süre sohbet eden Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, Özgürhaber Gazetesi Sahibesi Neşe Yıldızhan, Kahramanmaraş Haber Gazetesi Sahibi İsmail Koyuncu, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz, Son Haber Gazetesi Sahibi Adem Gemci, Kahramanmaraş Gazetesi adına Bekir Doğan hayırlı olsun ziyaretinde bulunurlarken, yerel basının sorunlarını dile getirdiler.

 

BİRLİK OLURSA BİRÇOK SORUN KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜR!

 

Gurup adına konuşma yapan Mehmet Fiskeci: “Kahramanmaraş’ta günlük çıkan gazeteler Bugün Gazetesi, Manşet Gazetesi ve yeni gazetemiz Yine Haber Gazetesi olunca ilimizde günlük gazete sayısı ikiden üçe çıktı. Bizler de, sizlere destek olmak ve hayırlı olsun demek üzere bugün burada şehrimizde haftalık yayınlanan gazetelerimiz, Kahramanmaraş Gazetesi, Özgürhaber Gazetesi Sonhaber Gazetesi , Kimlik Gazetesi, Medya Gazetesi,  Kahraman Haber Gazetesi temsilcileri olarak buradayız sizlerin yanınızdayız.. Kahramanmaraş’ta basın birleşirse, birlik olursa ki biz haftalık gazeteler olarak bunu yapmaya çalışıyoruz birçok meselemiz kendiliğinden çözüleceğine inanıyorum, önce basın içinde barışık olması gerekiyor,” dedi.

 

DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAK ZORUNDAYIZ!

 

Yine Haber Gazetesi yönetim kurulu başkanı Şenel Bağdemci de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dostlarımızın ağabeylerimizin desteğine önerilerine her zaman ihtiyacımız var, hedefimiz Kahramanmaraş ilimizde etkili bir günlük gazete çıkarmaktır..

Köşe yazarları, haberleri ile ses getiren bir gazete olması için sizlerin destek ve önerilerine her zaman açık olduğumu buradan bir kere daha söylüyorum,” diye konuştu.

Çay – kahve içilmesinden sonra hayırlı olsun ziyareti samimi dostluk fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol