banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YENİ DÖNEMİ BASINA TANITTILAR
  

 

Kocabaş Konağı’nda düzenlenen ve Aksu TV ailesinden diğer isimlerin de katıldığı toplantıda, 2007’de yayın hayatına başlayan televizyonunun yeni yayın dönemine ilişkin bilgiler veren Cüneyt Beyit, yeni renkleri, logosu, baştan aşağı yeniden dizayn edilen stüdyoları, anlık yayınlar yapılabilecek 3G cihazı, tüm kentin kendini bulacağı yeni yüzleri ve çarpıcı programlarıyla yeni yayın dönemine başladıklarını belirterek şunları söyledi:

 

YENİ DÖNEME YENİ LOGO İLE GİRİLDİ

 

“6 aylık bir çalışmanın ardından yeni yayın dönemine başladık. Çok AKSU BT 2emek verdik, çok gayret gösterdik. Son 6 aydan beri ciddi bir çalışma içerisindeyiz. İki gündür yeni yayın dönemimizle ilgili sizlerden ve sosyal medyadan aldığımız tepkilerle doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Logomuzla ilgili Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal’ın destekleriyle İstanbul’da önemli bir medya kuruluşuyla görüştük. Bu medya kuruluşuyla ortak bir çalışma içerisine girdik.”

 

Bundan sonraki dönemde izleyenlerden ve basından gelecek önerileri AKSU BT 3’de dikkate alarak ellerinden geldiğince gelişmeyi ve değişimi devam ettireceklerini dile getiren Beyit, bu kapsamda Aksu TV ve Aksu Haber olarak ikiye ayrıldıklarını belirtti. Habere ciddi bir ağırlık verdiklerini kaydeden Beyit, “İzleyenlerden sabah haberleri konusunda çok ciddi bir talep vardı. Dün itibariyle sabah haberlerine başladık. Ufak tefek teknik hatalar olabiliyor. Bunu da bir hafta içerisinde düzelteceğiz” ifadesini kullandı.

 

CÜNEYT BEYİT 1PASTA KESİMİNİ BİRLİKTE YAPTILAR

 

Pasta kesimi ile birlikte hatıra fotoğraflarının da çektirildiği toplantıya; AK Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşen, Kurum Avukatlığını yürüten ve aynı zamanda AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı olan Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü M. Fatih Ertaş, Onikişubat Metropol İlçe Belediyesi Basın Müşaviri Yusuf Taş, Dulkadiroğlu metropol İlçe Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Murat Akkurt, 112 CÜNEYT BEYİT 2Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan, kentte görev yapmakta olan ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol