banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ULUSAN SÜREKLİ BASIN KARTINI ALDI
 Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Kartı Komisyonu 18-19 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara’da toplandı. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre şehrimizde uzun yıllardır basın camiasında görev yapan gazeteci Fatma Ulusan Sürekli Basın Kartı almaya uygun bulundu.

Sürekli Basın Kartını alan Ulusan şehrimizde görev yapan Sürekli Basın Kartı sahibi ilk ve tek bayan gazeteci oldu.

KENTİN EN KIDEMLİ GAZETECİLERİNDEN

18-19 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Basın Kartı Komisyonu kararları neticesinde Kahramanmaraş’ın kıdemli gazetecilerinden Fatma Ulusan basın mesleğindeki 23. Yılını Sürekli Basın Kartı ile taçlandırdı. 1993 yılından bu yana birçok yerel ve ulusal radyo, televizyon ve gazetelerde görev yapan ve Anadolu Basın Birliği Kahramanmaraş Şubesi kurucu başkanlığı dahil üç dönem şube başkanlığı görevini yürüten, 2007’den bu yana Sarı Basın Kartı Sahibi olan gazeteci Fatma Ulusan’a Basın Kartı komisyonu Kasım ayı toplantısında Sürekli Basın Kartı verilmesini karara bağladı.

Haber: Muhammet Lord

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol