Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

SİYASETİN TANSİYONUNU KİMLİK ÖLÇTÜ!

Yaptığı basın toplantılarında, memleketinde iken il ve ilçelerin sorunlarını kamuoyu ile paylaşan, basın aracılığı ile sesini duyuran, neredeyse kentin siyaseten yükselen değeri haline gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali Öztunç, Kimlik Gazetesi’ni ziyarette, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özellikle çevre kirliliği yaratan, toplum ve çevre sağlığını hiçe sayan Afşin Elbistan Termik Santrali işletmecisi Çelikler Holding’e ateş püsküren, bunun yanında yerelde en çok konuşulan tartışılan havaalanı, Aksu Çayı, hızlı tren yanında düşüncelerini paylaşırken, söz erken seçim tartışmasına geldiğinde, erken seçimin kesinlikle olmayacağını belirtti, ancak Kahramanmaraş başta olmak üzere AK Partinin ülke genelinde oy kaybı yaşadığını söyledi.

Öztunç, “Şimdi de ayak oyunlarıyla İYİ Parti’yi parçala böl algısı ile sıfırlamak istiyorlar. Bir operasyon yaşanıyor, birileri AK Partinin değirmenine su taşıyor. Ama başaramayacaklar. Cumhur ortağı Devlet Bahçeli askıda ekmek projesi ile ortağına gol atarken, Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan bundan hoşnut olmasa da, ittifak için sesini çıkartmadı. Ama bunu unutmadı, bir tarafa yazdı.” diye konuştu.

ERKEN SEÇİM MÜMKÜN DEĞİL

Bugün itibariyle ittifakın oyunun yüzde 40’ı bile bulamayacağını iddia eden, yarın seçim olsa yerelde, aday olsa bile, bugüne kadar toplu iğne başı kadar hizmet üretemeyen Hayrettin Güngör’ün seçim kazanamayacağının altını çizdi, “Erken ya da 2023’de yapılacak seçimde Hayrettin bey milletvekili olur, Maraş’a da yönünü çevirmez, Ankara siyasetçisi olur. Bazılarının da son dönemi zaten.” İfadesine yer verdi.

Kahvaltı sırasında Öztunç’u yalnız bırakmayan CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman ve Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan uzun uzun sohbet edildi. Gündem tamamen yerel siyasete yönelikti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol