Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SİYASET YAPAN KİMSELERİN, BASINI GÖRMEZDEN GELMESİ DÜŞÜNÜLEMEZ!

Gazeteciler, önce çiftlikte ata binerek, ok atarak (tabi hedefte kim varsa artık) günün yorgunluğunu çıkarttılar ve stres attılar.

Takiben Belediye Nikâh Salonunda, Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibinin canlı müziği eşliğinde yenen yemeğin ardından, fotoğraf makinasını alan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bütün masaları dolaştı, gazetecilerin fotoğraflarını çekti, bir yerel yöneticinin basın mensuplarına verdiği değeri adeta belgesi ile ortaya koydu.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen gecede bir konuşma yapan Başkan Okumuş, belediye başkanlığındaki dördüncü dönemine ilişkin yaptıklarından kesitler aktarırken, sözü basına getirdi, “Beyoğlu ve bugün sorumlusu olduğum Türkoğlu Belediye Başkanlığım döneminde hep yanımda oldunuz. Yaptıklarımızı, projelerimizi sizin kanalınızla kamuoyuna duyurdum. Bu bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Ben sizi bir gazeteci, haberci olarak değil, bir ağabey, bir kardeş olarak gördüm hep. Siyaset yapan insanların basını görmezden gelmesi düşünülemez. Ben bunun en canlı örneğini yaşadım senelerdir. İlçemize, şehrimize yapılan hizmetleri kamuoyu ile paylaşan sizlersiniz. Senelerdir sizinle çalıştım, sizler de hep yanımızda oldunuz. Bir belediye başkanı yaptıklarını, yapacaklarını, projelerini ancak basın aracılığı ile duyurabilir. Aksi eşyanın tabiatına aykırıdır” dedi.

ÜÇÜNCÜ METROPOL İLÇE TÜRKOĞLU

İlçesinde özel firmaların yatırımlarının eksik olmadığına da dikkat çeken Başkan Okumuş, ilçesinin nüfusu en çok artan ilçelerden biri olduğuna değindi, önceleri 25 bin olan ilçe nüfusunun bu gün itibariyle 80 bini bulduğunu söyledi, sözü Organize Sanayi bölgelerine getirerek, “İlçemizde kurulan OSB’de yer kalmadı. Şimdi de Gıda OSB’si hayata geçiyor. Tahsisler yapılmakta. Düşünün, 3.500 kişi çalışacak. Bir diğer OSB alanımız da çelik-tencere sektörüyle ilgili. Hem sanayi, hem sosyal ve eğitim alanında atılıma geçen ilçemizi abad ettik. 2007’de Beyoğlu’ndaki spor kompleksi için kaynaklar ürettik. Bababurun Kalesini inşa ettik. Bütün bunları hayırseverlerin yardımları, kendi yeteneğimizi de ekleyerek hayata geçirdik. Eserler vücuda getirdik. Eski belediye ve kaymakamlık binalarını yıkarak modern meydan kazandırdık ilçemize, modern belediye ve kaymakamlık binaları kurduk. Üçüncü bir metropol ilçe olmaya adayız. Bütün bu yaptıklarımızda sizin emeğiniz var. Sizin sayenizde duyurduk bütün bu olanları. O bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Ben de belediye başkanı olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Sizlere bol kazançlar diliyorum, gününüz kutlu olsun!” diye konuştu.

FİSKECİ; BU GECE BİRİLERİNE KAPAK OLSUN!

Yerel medyanın en tecrübeli ve mesleğe 51 senesini veren Mehmet Fiskeci konuşma yapmak üzere mikrofona davet edildi. Deneyimli gazeteci Fiskeci, hayatta 3 şeyin yönetilmesinin zor olduğunu, bunlardan birinin kadın, birinin para ve diğerinin de çalışanlar olduğunun altını çizerek, Osman Okumuş’un mutlu bir evliliği kadar, kaynak ve para yanında çalışanı, ilçesini, yani halkını çok iyi yönettiğine değindi, bu geceyi tertip etmesinden, basına verdiği önemden yola çıkarak, “Bu gece bir milat olsun. Sözüm, basını itibarsızlaştırmaya çalışanlara, ötelemeye gayret edenlere, dışlamaya çaba gösterenlere ve görmezden gelenlere… Bu anlamlı gece onlara kapak olsun, ders olsun” diyerek meslektaşlarının alkışını topladı.

CEMİYET BAŞKANLARININ SELAMLAMASI

Daha sonra basın kuruluşlarını temsil eden dernek başkanlarından Abid Vanlı, Arslan Deveboynu, Sermet Çuhadar, Ebru Akkurt ve İbrahim Baykut birer selamlama konuşmasıyla hatırlanmaları, önemsenmeleri sebebiyle Başkan Okumuş’a teşekkür ederlerken, gecenin en sürpriz anında, kura ile çekilişte en büyük hediye olan fotoğraf makinası, Son Haber Gazetesi sahibi Adem Gemci’yi sevindirdi.

Bunu yine canlı müzik eşliğinde çekilen halaylar, oynanan oyunlar ve şarkılı-türkülü dakikalar takip etti, gazetecilere hediye ikramı ile gece son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol