banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SIRADIŞI BİR GAZETECİ VE SIRADIŞI DERGİSİ
 Bu sessizliği bozan da çıkardığı dergi adıyla sanki özdeşleşmiş gibi ünlenen Pınar Yüzbaşıoğlu oldu. Birinci sayıdan sonra herkesin merak ettiği ikinci sayıda acaba hangi konular, hangi ünlüler yer alacaktı. Görülen o oldu ki, beklemeye, merak etmeye değdi, sıradışı gazeteci arkadaşımız Pınar Yüzbaşıoğlu, yine çok konuşulacak ikinci sayı ile okurlarına merhaba dedi.

Derginin editör sayfasında başarının sırrını anlattı. Başarıyı, bir iş için gerekli enerjinin amaca en uygun biçimde, en ekonomik, en etkin olarak kullanılma becerisi olarak tanımlarken, Yüzbaşıoğlu devamında; “Bu bahsettiğimiz enerji, insan gücü, makine ya da bilgide olabilir. Burada önemli olan. Başarı için gerekli olan enerji kullanımının doğru organize edilmesidir. Her başarıdan sonra doğru programlar,  planı tamamlar. Eğer plan ve programın hedefleme ve zamanlama süreçleri iyi hesaplanmış ise, enerji organizasyonu iyi hesaplanmışsa, başarı gelir” dedi.

BAŞARIDAKİ BEŞ ETKEN

Yüzbaşıoğlu, başarının en önemli etkilerinden birinin de sıra dışı düşünmek, farklı olmak, dünyaya farklı açılardan bakmaktan geldiğine dikkat çekerek, insan başarısını 5 önemli etkene bağlamış.

Bunları da; isteklenme, donanım, yapabilme gücü, değerlendirme, düzeltme olarak yorumlamış.

Tasarım ve baskı kalitesi ile yazılı medyaya SIDADIŞI’lık getiren derginin ikinci sayısı için, emeği için sayın Pınar Yüzbaşıoğlu’na başarılar diliyoruz. 3. sayıda buluşmak ve görüşmek üzere… 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol