banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SAKARYA’DA GÜNDE 15 KG. DONDURMAYLA BAŞLADIK, BUGÜN HEDEF; 135 TON

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, katılığı sosyal medya kanalı ‘Kent Kulisi’ programında Gazeteci Sibel Atıcı ve Neşe Yıldızhan'ın sorularını yanıtladı.

HEDEFİMİZİ HEP YÜKSEK TUTTUK VE BAŞARDIK

Ömrü boyunca Kahramanmaraş’a hizmet etmek için çalışacağını söyleyen Sami Kervancıoğlu, “Trabzon Caddesindeki işyerimizi zor şartlarda açtık, ekonomik sıkıntılar vardı. Çizgimiz kalite ve hizmet. Fiyata değil kalite ve hizmete önem verdik. Vatandaşlarımızın da desteğiyle hizmet kalitemizi her zaman yükseltmeye gayret ettik. Çünkü vatandaşlarımız her şeyi görüyor, gözlemliyor ve analiz ediyor. Katıldığım toplantılar her zaman hedeflerimizin olmasını tavsiye ederim. Bizlerde hedeflerimizi hep yüksekte tuttuk ve büyüklerimizi dinlerdik. Çünkü büyüklerimiz, ‘Her şeyini kaybet ama şahsiyetini kaybetme’ derdi. Bizlerde bu bilinçle hareket ediyoruz. İlk günden bugüne şubelerimizle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Birçok incelemek için yurt içi ve dışı ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretlerde elde edilen güzellikleri Kahramanmaraş’a taşımak için çalıştık. Biz bu şehirden ekmek yiyoruz, bu nedenle vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Ömrüm yettiğince bu şehre neler katabilirim ben onun derindeyim” dedi.

16 ÜLKEYE KAHRAMANMARAŞ’TAN ÜRÜN GÖNDERİYORUZ

Günde 15 kilogram dondurma üreterek başladıkları iş hayatına şimdilerde 135 ton dondurma üreterek devam ettiklerini belirten Kervancıoğlu, konuşmasının devamında “Sakarya Mahallesinde 15 kilogramla başladığımız iş hayatımızda Adana yolu üzerinde 35 bin metrekare kapalı alanda Avrupa standartlarında bir tesisimiz var. Türkiye’de 20 bölge müdürlüğümüzle ülkemize hizmet veriyoruz. Günlük 135 ton dondurma üretiyoruz. Bu dondurmalarımızı kendi araçlarımızla ülkemizin her noktasına taşıyoruz. 115 bin noktaya ürün satıyoruz. Bu sezon hedefimiz 135 bin noktaya ulaşmak. Hedeflerimizi koyarak yolumuzda ilerliyoruz. 16 ülkeye Kahramanmaraş’tan ürün gönderiyoruz. Sadece dondurma değil, Kahramanmaraş’ımıza ait yöresel ürünlerimizi de satıyoruz.  Bu kapsamda yurt dışında hedefimiz 30 ülkeye ulaşmak. Bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor. Bizim bir marka değerimiz var ama ürünümüzün arkasında Kahramanmaraş yazıyor. Benim için çok önemli. Düşünün yurt dışında insanlar dondurma çevirdiklerinde etiketi üzerinde Kahramanmaraş’ı görüyor, bu çok önemli. Ben gurur duyuyorum açıkçası” diye konuştu.

KARABAĞ’A YAPILACAK OKULU DEĞERLENDİRMEYE ALABİLİRİZ

Sami Kervancıoğlu programda, Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinden mesaj yoluyla gelen Karabağ bölgesine okul yaptırılması projesini değerlendirmeye aldıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol