banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
 Üniversitemiz Rektörü Can, KMBGC Başkanı Deveboynu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Taş ve Mehmet Yüzbaşıoğlu’nu Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Görüşme kapsamında KMBGC Başkanı Deveboynu, basın mensuplarının sorunlarını iletirken basınla ilgili faaliyetlerin daha etkin yürütülmesi hususunda karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, üniversite yönetimi olarak şehrin bütün unsurlarıyla olduğu gibi kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden emek veren basın mensuplarıyla da Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hak ettiği en güzel hizmeti sunmak için işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti. Rektör Can, “Basın olmazsa olmaz bir unsur, kurumların yaptıkları, şehre sundukları yenilikler halka duyurulduğu takdirde gelişmelerin anlamı olacaktır. Örneğin hastanede ki yenilikten haberi olmayan vatandaş başka illerde sağlığına çare aramaya devam edecektir. Kurum ve kuruluşların sesi olmaya devam eeden yazılı ve görsel basına teşekkür ediyorum.”  diye konuştu.

Rektör Can’a konukseverliği ve samimi düşünceleri için teşekkürlerini sunan KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol