banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

OKUMANIN YAŞI YOK... HEM GAZETECİ HEM DE ÖĞRENCİ...

Basın sektörünü tercih ederek uzun yıllar yerel ve ulusal yayın organlarında gazetecilik yapan Şirin, bu arada okuma sevdasından da bir türlü vazgeçmedi. Önceki yıllarda yüksek lisans için ALES sınavlarına da giren Mustafa Nuri Şirin, geçen yıl Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nden mezun oldu. Şimdilerde ise kendi kurduğu internet haber sitesinde Genel Koordinatörlük görevini sürdüren gazeteci Şirin, 2021-22 öğretim yılında da bu kez İlahiyat programına kayıt yaptırdı.

ŞİMDİKİ HEDEFİ; ADALET MEZUNU OLMAK! HUKUK FAKÜLTESİNE GİRMEK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün hemen öncesinde güz dönemi sınavlarına giren Mustafa Nuri Şirin; "Okumanın yaşı yok. İnsan beşikten mezara kadar devamlı bir şeyler öğreniyor. Hem gazetecilik hem de öğrencilik, ayrıca gençlere örnek olabilmek te çok güzel bir duygu. Şimdiki hedefim ise Adalet mezunu olarak DGS ile Hukuk Fakültesi'ne girebilmek. Ayrıca öğrencilik insanın beynini de devamlı zinde tutuyor. Herkese tavsiye ediyorum. Bu vesile ile tüm gazeteci meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol