banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖÇAL VE GÖRGEL’DEN KMBGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kent basınının geleceğini daha iyi temeller üzerine kurmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde geçtiğimiz aylarda 4. Olağan Kongre heyecanı yaşanmış, mevcut Başkan Arslan Deveboynu, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti. Bu doğrultuda yeni dönemde yeni bir yönetim oluşturan KMBGC’ye kent bürokrasisi tarafından hayırlı olsun ziyaretleri sürerken, bir ziyarette AK Parti Milletvekili Habibe Öçal ve İl Başkanı Fırat Görgel’den geldi.

Ziyarette Öçal ve Görgel’i KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcıları Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu, Mehmet Taş, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Öner, Faruk Aktemur ve Genel Sekreter Mahmut Beyaz karşıladı.

Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Öçal ve Görgel, kent basınına her zaman destek sağlayacaklarını belirterek, Başkan Deveboynu nezdinde KMBGC yönetimine başarılar diledi. Başkan Deveboynu ise Öçal ve Görgel’e bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol