banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD BAŞKANI KERVANCIOĞLU’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube başkanı Sami KERVANCIOĞLU ilerleyen teknolojiyle birlikte cep telefonlarının fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı gibi farklı özelliklere sahip olmasının ve sosyal medyanın günlük yaşantımızın her anında yer almasının, ilkeli, görev bilinciyle hareket eden ve hayatını bu işe adamış gazetecilerin çalışma şartlarındaki zorluğu daha da artırdığını ifade etti.

Mesai kavramı olmadan büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirilen gazeteciliğin bir yaşam biçimi olduğuna dikkat çeken Başkan Kervancıoğlu, “Özellikle pandemi döneminde habercilerin ve doğru habere ulaşabilmenin önemini bir kez daha tüm dünya gördü. Bu konuda hassasiyetle çalışmalarını yürüten tüm basın mensuplarına, bir esnaf, bir sivil toplum kuruluşunun başkanı sıfatıyla teşekkür ediyorum” dedi ve çalışan gazetecilerin günlerini kutlayarak başarı dileklerini yineledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol