banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

METİN DOĞAN’DAN BARO BAŞKANI VAHİT BAĞCI’YA CEVAP
                         Vahit Bağcı basın açıklamasında; Zirve Üniversitesi ile Kahramanmaraş Barosu arasında düzenlenen 16.11.2012 tarihli protokolü gerekçe göstermek suretiyle hakkımızda Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’ na suç duyurusunda bulunduğunu ifade etmektedir. Bu protokol 17 – 25 Aralık 2013 tarihinden tam onüç  (13) ay önce düzenlenmiş olup, Kahramanmaraş Barosuna kayıtlı avukat olan ve aynı zamanda Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü’ nün teklif ve ısrarı neticesinde bu husus Baro Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ele alınmış ve neticede o dönem Kahramanmaraş Barosu Yönetim Kurulu üyeleri olan Avukatların da huzurunda bazı eğitim faaliyetleri yapmak üzere imzalanmıştır. Protokol metninde de görüldüğü üzere bu protokolün Kahramanmaraş Barosuna hiçbir maddi yükümlük getirmediği açıktır. Ayrıca söz konusu protokol çerçevesinde sadece bir kez ortak program düzenlenmiş daha sonra her hangi bir etkinlik söz konusu olmamıştır.

 

                        Bu yapının Devlet ve Millet düşmanı olduğuna dair ilk emarelerinin görüldüğü Dershane krizinden itibaren söz konusu Üniversite ile Baromuz arasındaki protokole dayalı ilişki tamamen kesilmiş ve Üniversite yöneticilerinin ısrarlı taleplerine rağmen hiçbir program tertip edilmemiştir. 17 – 25 Aralık sürecinden uzun bir süre önce imzalanan ve Dershane krizi ile işlevsiz hale gelen protokol üzerinden şahsıma Fetö yaftası yapıştırılmaya çalışılması gündem değiştirmeye ve Fetö ile mücadele sürecini sulandırmaya yönelik beyhude gayretlerdir.

 

                        Şahsım hakkında asılsız isnat ve iftiralarda bulunan Vahit Bağcı FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan ceza soruşturması geçirmiş ve hakkında örgüt üyeliğinden iddianame tanzim edilmiş olup, iddianame Kahramanmaraş 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek hakkında kamu davası açılmıştır. 1136 sayılı Avukatlık Kanununun 90. Maddesi uyarınca Kahramanmaraş Barosu Başkanı Vahit Bağcı’ nın iddianamenin kabul tarihi olan 23.08.2017 tarihi itibariyle Baro Başkanlığı hukuken sona ermiştir. Basın açıklamasında Fetö ile her alanda mücadele ettiğini iddia eden bir kişinin bizzat kendisinin Fetö sanığı olmasını ve Baro Başkanı seçildiği 2014 yılı Ekim ayından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişimine kadar geçen sürede Fetö/Pdy terör örgütü aleyhinde hiçbir açıklama ve beyanının olmamasını kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

 

                        Üniversite yıllarından itibaren Milli Görüş hareketi içerisinde yer almış, 28 Şubat sürecinde hakkında birçok soruşturma açılmış ve ceza takibatı yapılmış ve her zaman bu hain yapıya daima mesafeli durmuş bir Siyasetçi-Avukat olarak, 17- 25 Aralık sürecinden sonra Baro Başkanı, AK Parti İl Başkanı, Ak Parti MKYK üyesi ve AK Parti MDK üyesi olarak her platformda eylem ve söylemlerimle tavizsiz bir insan olduğum ve bu anlamda Fetö/Pdy ile en sert şekilde mücadele ettiğim kamuoyunun malumudur. Görünen odur ki; Vahit Bağcı basın açıklamasındaki hezeyanlarıyla kamuoyu nezdinde şahsımı yıpratmayı ve Fetö ile mücadele sürecini sulandırmayı amaçlamaktadır. Vahit Bağcı ve onun gibi düşünenlere sesleniyorum: ne şahsımı ne de bu ülkenin saygın siyasetçilerini bu tür iftiralarınızla yıldıramayacaksınız ve bizleri Fetö ve benzeri hain yapılarla mücadeleden alıkoyamayacaksınız.

 

                        Bu Asil Millet tarihi boyunca vatanına ve bayrağına kasteden tüm hain işbirlikçi yapıları yok ettiği gibi Fetö/Pdy hain işbirlikçi terör örgütü mensuplarını da tarihin çöplüğüne birer vatan haini olarak gömmeyi başaracaktır.

 

                        Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

                                                                                                                      Av. Metin DOĞAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol