banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KIZKALESİ YEREL MEDYA GÜNLERİ
 Etkinlik çerçevesinde yerel medya ödülleri ve "yeni medya ve nitelik sorunu" konulu Çalıştay programlarımız olacaktır. Belirtilen tarihlerde sizleri Kızkalesi'nde konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız. Etkinlikle ilgili olarak konaklama, ulaşım ve yemek giderleriniz belediyemizce karşılanacaktır.

Süreç yaklaştıkça sizlere bilgilendirme maili atacağız. Ayrıca cemiyet başkanlarınızla da irtibat halinde olunuz. Etkinliğimizle ilgili görselimiz e-postamız ekinde mevcut olup; görsel üzerindeki bilgilerden hareket ederek, program detaylarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca "www.kizkalesimedyagunleri.com" isimli internet sitesinden de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Yarışma için son müracaat günü 30 Eylül 2016 olup, müracaatlarınızı posta ya da [email protected] adresine mail yoluyla yapabilirsiniz. Şimdiden ilginize teşekkür ederiz.

 

Saygılarımla

Adem ARSLAN

Erdemli Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Md.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol