banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KİMLİKTE KAHVALTI VE ÇAY VAKTİ
 ÇAY VE KAHVE FASLINDA SİYASETİ KONUŞTUK

Siyasetin kalbinin attığı KİMLİK GAZETESİ, haberleri, yorumları ve programları ile kentte gündem belirleyen, insanları doğru bilgilendiren duayen gazeteci ve televizyoncuları bir kahvaltıda ağırladıktan sonra çay ve kahve faslına sıra geldiğinde, tabi ki siyaseti konuştuk.

Çaylarımızı içerken belediyeleri ve onun başkanlarını, başkanlığa aday niyetiyle yola çıkan isimleri masaya yatırdık. İlçe ilçe değerlendirmede bulunduk. Bunun yanında özeleştiri de yaparak, yerel basında nerede olduğumuzu, nerede bulunmamız gerektiğini de tartışmanın odağına yerleştirdik.

USTALAR, DUAYENLER KİMLİKTEYDİ

Kahvaltımıza nezaket gösterip katılanlar arasında; BUGÜN Gazetesi imtiyaz sahibi, nam-ı diğer fotospor Mehmet Yüzbaşıoğlu,  marasaktuel.com sahibi Mehmet Taş, hukukçu@inşaat mühendisi, kentin fotoğrafını çekmekte usta isim yazar Serdar Erdoğanyılmaz, MANŞET Gazetesi imtiyaz sahibi Aslan Deveboynu ve batıya açılan penceremiz AKSU Televizyonunun başarılı genel müdür yardımcısı Erol Öner, sohbetleriyle, öneri ve yorumlarıyla soframıza, sohbetimize renk kattılar.

Dostlarıma, meslektaşlarıma teşekkür ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol