Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK dizi

Bu haber kez okundu.

KGK MALATYA TOPLANTISI YAPILDI

     KGK  Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Malatya İl Temsilcisi Kemal Deniz, yardımcıları Duran Özkan, Serdar Barut emek ve gayretleri ile KGK  Malatya programı başladı.

     Malatya’nın tarihi önemli yerlerinin bir bölümü gezilen program kapmasında, Malatya görülmeye değer bir il olduğunu herkes gördü.

     Malatya ya gelen gazeteciler ki : Türkiye genelinden 60 temsilcinin katılımıyla gerçekleşen  Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya Buluşması, 29 Kasım-1 Aralık 2019 tarihlerinde KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK yöneticileri ve gazeteciler protokol ziyaretleri ile organizasyona start verdi.

     KGK heyeti, Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahaddin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret edecek. Heyet protokol ziyaretlerinin ardından ilçe gezileriyle günü tamamladı.

   30 Kasım Cumartesi günü ise Arapgir gezisi ile başlayan  program, saat 15.00'de Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'ndaki KGK Yerel Medya Meclisi Toplantısı ile güne son noktayı koydu.

     KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in konuşması, protokol konuşmaları, mesleki sunumlar ve katılımcıların konuşmaları ile sürecek. Saat 18.00'de KGK Yönetim Kurulu Toplantısı, gala yemeği ve plaket sunumu ile Malatya gezesini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol