banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KGK KURUCU GENEL BAŞKANI DİM, RAMAZAN BAYRAMI
  

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında "Meslektaşlarımız, bayram öncesi açıklanan Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yer alan bir madde nedeniyle bayrama endişeli girdiler" dedi.

Dim, sevgi, hoşgörü, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı Ramazan ayının ardından bir bayrama daha kavuştukları için sevinçli olduklarını belirterek "Bayramlarımız herkesi bir araya getirmesi, birlik ve beraberliği arttırması, dayanışmayı sağlaması açısından en özel günlerimiz. Ülkemizin de birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı var" dedi.

MESAJINDA, BAYRAM ÖNCESİ AÇIKLANAN VE TÜRK MEDYASINI

Yakından ilgilendiren taslağa da değinen Dim, "Bayram sevinci kursağımızda kaldı.  Hem yaygın gazetelerimiz, hem de Anadolu basınında emek veren meslektaşlarımız, bayram öncesi açıklanan Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yer alan bir madde nedeniyle bayrama endişeli girdiler. Daha önce vurguladığımız gibi, taslağı açıklanan 'Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yer alan icra ilanları ile ilgili maddenin yasalaşması, yaygın gazeteler ile Anadolu basınını tümden bitme noktasına getirecektir. Başta Adalet Bakanı olmak üzere ilgililerin bu hususu bir daha gözden geçirmelerini arzu ediyoruz. Bayramdan sonra konunun önemini, hazırlayacağımız bir dosya ile başta sayın bakan olmak üzere partilerimizin grup başkan vekillerine de ileteceğiz. Söz konusu maddeye ilişkin Türk basını lehine bir düzenleme yapılacağı inancıyla, meslektaşlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol