banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KGC YÖNETİMİ TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT İLE GÖRÜŞTÜ

      Geçtiğimiz Hafta Ankara’ya giden Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da büyük desteğini alarak TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın Danışmanı Mehmet Demircioğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Niyazi Kara, TOKİ Başkan Yardımcıları Hakan Akbulut, Dursun Baştürk ile KGC Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Kerem Akçakale ve Şahin Efe katıldı. TOKİ Basın Sitesi Projesi’ ile ilgili bu güne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili son durum değerlendirilmesi yapıldı.

      TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Gazeteciler Cemiyeti’nin Projesi olan,  Basın Sitesi projesi için,  “İnşallah yapılacak. Arsa devirleri yapıldı. Çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Bakanımız Mahir Ünal da bu projeyi yakından takip ediyor ve çalışmaların bir an önce bitirilmesini ümit ediyor.  Bu bölgede 100 bin sosyal Konut Projesi içerisinde yapılacak olan 350 konut projemizde var. İkisini en kısa zamanda bitirmek istiyoruz diyerek Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara hız verilmesi talimatını verdi.

         Konu hakkında açıklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise; “Kahramanmaraş’ta yapılacak olan Basın Sitesi çalışmaları devam ediyor. Önceki hafta Ankaraya giden Cemiyetimizin Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeleri TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştüler. Ankara’ya giden Başkan Yardımcımız ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz,  Sayın Bakanımız Mahir Ünal’ın Danışmanı Mehmet Demircioğlu ile birlikte TOKİ Başkanımız ve TOKİ Başkan Yardımcıları ile bir saate yakın görüşme yaptılar. Görüşme sonucu basın sitesi için, tahsis edilen yerle ilgili anlaşma sağlandı. TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut, “En kısa zamanda saha projelendirilerek yapımına başlanacak” dedi. 

        Çuhadar; “ Amacımız kentte görev yapan basın çalışanlarının ev sahibi olması. Cemiyet olarak yaklaşık 16 ay önce başlattığımız Basın Sitesi Projesi’nin hayata geçirilmesi için,  çalışmalar son hızla devam ediyor. Cemiyet olarak 16 aydır projenin hayata geçirilmesi için görüşmeler yapıyoruz.  Basın sitesi için değişik zamanlarda Ankaraya giderek takibini yapıyoruz. Bu süre içerisinde TOKİ  ile görüşmeler yapıldı. TOKİ ile yapılan görüşmelerin her seferinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal’ın bizlere büyük desteği oldu. Bu görüşmede basın sitesinin yer konusu netlik kazanırken sahada en kısa zamanda proje çalışmalarının yapılması için söz alındı” dedi

         Çuhadar; “Basın Sitesi Projesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalarda, başından bu yana büyük desteği olan başta, Mahir Ünal Bakanımıza  olmak üzere TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve  TOKİ Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

        Toplantının ardından Mahir Ünal adına, Danışmanı Mehmet Demircioğlu TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a Maraş Yöresel hediyesi takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol