banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAGİD’İN YENİ BAŞKANI; NEŞE YILDIZHAN

Kahramanmaraş Kadın Girişimler Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulu’nda Gazeteci Neşe Yıldızhan yeni başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulun Divan Başkanlığını Mukaddes Çakmak yaptı. Gündem maddelerinin ibrasının ardından tek aday olan Yıldızhan, oy birliği ile başkan seçildi.

Derneğin Kurucusu ve Başkanı Kibar Özdemir, bu güne kadar yaptıkları faaliyetlerden kısaca bahsederek; “Bu dernek benim çocuğum ve çok emin ellere emanet ediyorum. Neşe Yıldızhan ve ekibinin çok güzel projelere imza atacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkan Yıldızhan da, Kahramanmaraş’a kadınlar adına önemli faaliyetler yapan, kadınların ufkunu açan bir dernek kazandırdığı ve bu güne kadar yaptığı özverili çalışmaları için Özdemir’e teşekkür etti.

Yeni yönetim kurulu ile birlikte derneğin daha da etkin ve etkili hale gelmesi için gayret göstereceklerini belirten Yıldızhan; “Derneğimizin kuruluş amacında olduğu gibi kadın girişimcilerin sayısının artması, sosyal ve ekonomik anlamda kadınların yolunu açmak, omuz vermek, birlikte güçlenmek için çalışmalar yapacağız.

Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, bugün bizleri yalnız bırakmayan, derneğimizin kıymetli üyelerine, STK Başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımın yoğun olduğu genel kurula, Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu, Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi (KAPAM) Başkanı İsmail Yaşar,  AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Koç, iyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı Av. Büşra Telli ve çok sayıda basın mensubu katıldı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol