Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HEP BİRLİKTE GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURALIM, YENİDEN SAHNELERDE BULUŞALIM: İMSED

İMSED Genel Başkanı Mustafa Devran ve Başkan Yardımcısı Ali Ekber Şahin Sanatın ve sanatçının gücüne güç katmak için çıktığımız bu kutsal yolda birlik ve beraberlik içinde inanç azim ve kararlılıkla sanatın her dalından arkadaşlarımızla sahnelerde halkımıza bir ses ve nefes olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek, Aramızda birbirinden değerli ses Sanatçıları ile enstrümanda başarıdan başarıya koşan çok kıymetli arkadaşlarımız var. Birlikten güç doğar diyerek bir araya gelip İMSED derneğimizi kurmaya karar verdik. Şu anda Ege Bölgesinde sahne alan ve emek ve sanata gönül veren  sanatçılarımız ile müzisyen arkadaşlarımız ile her gün gücümüze güç katıyoruz. İnşallah İnanıyoruz ki pandemi sürecinin bitmesi ve sahnelerin mekanların ve açık hava konserlerinin açılmasıyla birlikte İMSED olarak Egenin her Bölgesinde sahne alacak sahne alacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Pandemi sürecinin başlamasıyla beraber hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadık görmedik ve aramadık buda bizleri fazlasıyla üzdü tabi ki.  İnancımızı ve kendimize olan güvencimiz bizleri birlikte kenetlenmeye ve ayakta tutmaya mecbur bıraktı.

Aramızda enstrümanlarını satandan tutunda stüdyosunu kapatanları ve intiharın eşiğine gelenlerle karşılaştık. İşte bu yüzden hepimiz bir birimiz hepimiz olmak için İMSED derneğini kurmaya karar verdik.

Kısa süre içinde yüzlere ulaşıp bayrağımızı daha yukarılara çıkarıp sanata ve sanatçılara gönül verenlerin yüreklerinde buluşmak için bir çatı altında buluşmaya karar verdik. İMSED çok yakın zaman içinde İzmir’de ve Ege Bölgesinde sanatçı ve müzisyen kardeşlerimizle birlikte yola çıkıp gönüllerde taht kuracağımız günlerin özlemi içindeyiz. İMSED yönetim kurulu başkanı Türk Halk müziği Sanatçıları Sevgili Mustafa Devran ve Başkan Yardımcısı Ali Ekber Şahin’i kutluyor İMSED çatısı altında buluşan tüm üyelerini kutluyorum.

İMSED basından sorumlu başkan yardımcısı Gazeteci Ve Televizyoncu A. Erol DİKER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol