banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÜNGÖR; “VATANDAŞ BÜYÜKŞEHİRE GELDİĞİNİ FARK EDECEK!”
 Yoğun ilgi ve ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Hayrettin Güngör’ün dün başka misafirleri de KİMLİK GAZETESİ çalışanları oldu.

Gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci, Genel Yayın Yönetmeni Gencay Fiskeci, gazetemiz ve sitemiz yazarlarından işadamı (31 Mart mahalli seçimlerinde Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan Aday Adayı) Mehmet Akpınar, AKDO Genel Müdürü Ömer Kandilcik, Diş Hastanesinden (31 Mart Mahalli seçimlerinde Çağlayancerit Belediye Başkan Aday Adayı) Sultan Ünal, gazetemiz asistanı ve yazarı Funda Biber, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Arguz ziyarette Başkan Güngör’e başarı dileklerinde bulundular.

MAŞALLAH GÜÇLÜ BİR EKİP İLE GELMİŞSİN MEHMET ABİ

Misafirleri ve KİMLİK GAZETESİ ekibini kapı girişinde karşılayan Başkan Hayrettin Güngör’e gazetemiz ekibini, yazarları tanıştırırken gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci’ye, “Maşallah ekibin güçlü Mehmet abi. Seni kutluyorum ve geldiğin için teşekkür ediyorum. Zaten başta seni ve azarlarını okuyorum, takip ediyorum. Ben de size ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Fiskeci ise, “Bu da Kimlik farkı” şeklinde cevap verdi.

KILIK KIYAFET VE ARAÇ İSRAFI MESELESİ

Yarım saat süren ziyaret sırasında, çaylarımızı içerken seçim sonuçları, Büyükşehir Belediyesinin aldığı radikal kararlardan (özellikle çalışanların kılık kıyafeti, araç israfı ve ATM memurları) övgüyle söz edilirken, Başkan Hayrettin Güngör, vatandaşların belediyeye geldiğinde çalışanların kılık kıyafetine bakarak kendisinin burada işlerin görülebileceğini hissetmesi gerektiğine vurgu yaparken ve Mustaf     a Arguz’un hatırlatması üzerine, “İnsanlar binaya girdiklerinde, işlerini yaptırırken, büyükşehire geldiğini hissedecek, fark edecek. Ama Fen işlerinde çalışanların da arazide, dağda takım elbise ve kravatlı çalışmasını bekleyemeyiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol