banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLERDEN BAŞKAN OKAY’A ZİYARET
 Başkan Okay, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması adına yapmış olduğumuz tüm projelerimizde en büyük destekçimiz medya olmuştur. Kamuoyunun bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına onlar üzerine düşen görevi layığıyla yerine getiriyor. Bu noktada bizler de basın mensuplarını çalışma arkadaşı olarak görüyoruz. İlçemize yapacağımız ve yapmayı planladığımız projelerde onlarla da istişareler yapıyoruz. Bu doğrultuda bizler de kendilerini zaman zaman ziyaret ediyoruz. Bugün de onlar bizlerin ziyaretine geldi. Yeni yönetimlerinin hayırlı olmasını diledim. İnşallah şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına birlikte güzel işler yapacağız. Ben bu anlamlı ziyaretten duyduğum memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyorum.”
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar’da Belediye Başkanı Necati Okay’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Okay’ın istişareye verdiği önemi hatırlatan Çuhadar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Başkanımız bizleri kabul etti ve hizmetlerini ve projelerini anlattı. Bizler de kendisinin şehre kazandırdığı hizmetlerden duyduğumuz memnuniyeti dile getirdik. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına bundan sonraki süreçte yeni yönetimimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Başkanımıza da çalışmalarından başarılar diliyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol