banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLER, “DELİLER: FATİH’İN FERMANI” FİLMİNİ İZLEDİ
 KMAGC Yönetim Kurulu ve Üyeleri Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde “Deliler: Fatih’in Fermanı” filmini izlemek için bir araya geldi.

Salonda yerlerini alan 40 basın mensubu daha sonra filmi izledi.

Aksiyon türündeki filmin başrollerinde Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikiciler, Kamil Güler, İsmail Filiz, Nur Fettahoğlu ve Demet Tuncer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Deliler "Fatih'in Fermanı" gazetecilerden tam not aldı.

Film sonrası açıklama yapan Akdeniz Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Baykut, “Bu mesleğe gönül vermiş gazeteci arkadaşlarımıza hem destek hem de moral ve motivasyonları yükseltmek amacıyla böyle bir program yaptık. İyi de olduğunu düşünüyoruz. Elimizden geldiğince her ay düzenli olarak gazeteci arkadaşlarımızla sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz.” 

“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Özellikle yerel basının çok zor şartlar altında çalıştığını söyleyen Başkan Baykut, “Cemiyet olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Biz bir araya geldiğimizde misyonumuzun ayrıştırmaktan çok birleştirme olduğunu söylemiştik. Bu mesleğe gönül vermiş, bu meslekten alnının teriyle ekmek yiyen her bir bireye sahip çıkıp destekleyeceğiz.

“Deliler: Fatih’in Fermanı” filmini ise yönetim olarak özellikle seçtiklerini belirten Baykut, “Bu tür yerli yapımların artık çoğalması gerekli. Çok güzel bir film yapmışlar, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ayrıca Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ve bize her daim desteklerini esirgemeyen Gazeteci Dilek Akın ve Şeyma Bayazıt’a ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol