banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DÜNYA E-BASIN KONSEYİ BİRLİĞİ KAHRAMANMARAŞ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNE KARAASLAN ATANDI

Dünyada elektronik ve sosyal medya özgürlüğünün desteklenmesi, geliştirilmesi ve oto kontrolün sağlanması için üst çatı olarak adlandırılan ''Dünya Elektronik (E) Basın Konseyi'', Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onay izni ile resmi statü kazanmıştı.

Dünya E- Basın Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Hasan Taşkın Başkanlığında 11.05.2020 tarihinde İstanbul'da ki Genel merkezinde toplanarak, Kazakistan, Nevşehir temsilciliği ile Kahramanmaraş, Nevşehir İl Temsilciliğine Ayşe Paslanmaz’ı, Kazakistan temsilciliğine Naziye Bissanova ve Kahramanmaraş Bölge Temsilciliğine Mustafa Karaaslan’ı atayıp yetkilendirilmesine Yönetim Kurulu olarak oybirliği ile karar verildi.

DEBK Genel Başkanı Hasan Taşkın geçen hafta Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştay da kürsüye çıkarak; ‘’Sosyal medyada özgürlüğü sonuna kadar destekliyoruz ama bilinçli bir özgürlüğü…’’ diyerek başladığı sözlerini şu şekilde sürdürdü. ''Sosyal medyada bilinçli özgürlüğü destekliyoruz. Bu bilinçli özgürlüğün de tek adresi DEBK’dır. Biz DEBK olarak tüm dünya genelinde, sosyal medya alanında faaliyette bulunan tek sivil toplum örgütüyüz. Bugün başta ABD, İngiltere, Belçika ve Kosova olmak üzere dünyanın birçok noktasında açtığımız temsilciliklerimiz, yarın dünyanın diğer ülkesinde de bilinçli sosyal medya özgürlüğünün tek adresi haline geleceğine inancımız tam. Mücadelemiz ve gayretlerimiz gençlerimizin sosyal medya kullanımında algı operasyonları karşısında bilinçlenmesini, doğruyu yanlıştan ayırt edebilmesini sağlamaktır. Milletimizin huzurlu yarınlarına katkı sunmaktır. Sosyal medya alanına ahlakın mutlaka yerleştirilmesi gerekiyor.'' dedi.

DEBK Başkanı Hasan Taşkın, Mustafa Karaaslan’a Bölge Temsilciliğinin hayırlı olmasını ve görevinde başarılar diledi.

Kanal Maraş Genel yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ise Dünya Elektronik (E) Basın Konseyi Birliği'nin Bölge Temsilciliğine atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''tüm dünyada örgütlenen Dünya E-Basın Konseyinin Kahramanmaraş bölgesinde güçlenmesi ve Sosyal Medya alanında tek sivil toplum örgütünün bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu'' belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol