Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DUAYEN GAZETECİ GÖÇER’E ALTIN KALEM

Elbistan Selçuklu Sofrasında gerçekleşen organizeye ev sahibi olarak Karahasanlılar Federasyonu Başkanı Milli Sporcu İbrahim Şahin, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Karahasanuşağı Muhtarı Mahmut Aktaş, İkizpınar Muhtarı Kazım Edizer, Kavaktepe Muhtarı Aligül Şahin ve Karahasanlılar Derneği Kurucu Başkanı Derviş Kahraman katıldı.

KENDİLERİ AVRUPADA, AMA GÖNÜLLERİ TÜRKİYE’DE VE ELBİSTAN’DA

Karahasanlılar Federasyonu Başkanı Milli Sporcu İbrahim Şahin, ilk defa uygulamaya konulan ödül projesini memleketleri Elbistan’da Mehmet Göçer ile başlamalarının kendileri için anlamlı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Karahasanlılar Federasyonu merkezi Avrupa’da bulunan fakat gönülleri Türkiye’de olan vatandaşlarımızın kurduğu bir organizasyon olup, 19 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet alanlarımız, öncelikli olarak geleceğimiz olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği, bunun yanında ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım, okul, camii ve çevre ile ilgili köylerimizin sorunlarını giderme konularında hizmet yardımları şeklinde olmaktadır. Hizmet alanımızı genişletmek amacıyla biri bölgemizde diğeri de Avrupa da olmak üzere 2 yeni faaliyet alanı belirledik. Bunlar birincisi, Karahasanlılar Federasyon’u olarak Avrupa’da ismimizi taşıyacak olan bir uluslararası yarı maraton koşusu düzenleme kararı alındı. Bu faaliyet gurbetçi olarak giden bizlerin düzenleyecekleri ilk maraton yarışı olacaktır. Bizim üyelerimiz ve yönetim kurulumuz 9 Avrupa ülkesine dağılmış durumda, bundan sonra Allah’ın izin ile toplumumuzun hayrına olacak yeni hizmetlere öncülük etmek amacıyla biz de varız demeye adayız.

İkinci Faaliyetimiz, toplumumuza hizmet etmiş şahsiyetlerin/kurumların örnek alınacak hizmetlerini ön plana çıkarmak ve kendilerine teşekkürlerimizi sunmak için Basın Yayın alanında “Altın Kalem”, Çevre alanında “Örnek Çevre Projesi”, Spor alanında “En Başarılı Sporcu”, Gençlik alanında “Başarılı ve Örnek Genç” ve Toplumsal hizmet alanında “En Başarılı Sosyal Proje” ödüllerinin verilmesi kararlaştırılmıştır.

Bütün bu amaçlar doğrultusunda basın yayın alanında “Altın Kalem” ödülü için oluşturulan değerlendirme kurulumuz, yaptığı değerlendirmede bölgemize büyük hizmetlerde bulunmuş, geçmiş ve gelecek nesiller arasında köprü kuran, doğru haberciği kendine şiar edinen, toplumumuzun bütün kesimlerini birleştiren, ötekileştirmeyen, zor zamanlardan bile doğru haber yapmaktan çekinmeyen, duayen gazeteci ve yazar sayın Mehmet Göçer Beyefendi altın kalem ödülüne layık görmüştür.”

BU ÖDÜL BÜYÜK BİR ONUR VE ÇOK ANLAMLI

Bilgilendirme sunumunun ardından Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı Altın Kalem Ödülünü Gazeteci Mehmet Göçer’e takdim etti.

Gazeteci Mehmet Göçer de Altın Kalem Ödülüne layık görülmenin kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu ifade ederek, Karahasanlılar Federasyonu Başkanı Milli Sporcu İbrahim Şahin ve yetkililerine teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol