banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

CİHAT SEZAL; “ORTAK PAYDAMIZ KAHRAMANMARAŞ”

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile Pınarbaşı Çamlık’ta bir kahvaltı programına katılan Milletvekili M. Cihat Sezal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdılar.

Hoş ve samimi ortamda gelişen beraberlikte Cihat Sezal’ın sorulara samimi ve içten yaklaşımı dikkat çekerken, özellikle yerel sorunlar gündemin ana maddesini oluşturdu.

Sezal, “Bu şehrin huzuru, kalkınması ve sorunların çözümü için herkese görevler düşmektedir. Biz siyasetçiler bize düşen görevleri yerine getirirken, basının da iyi niyetli yakınmalarını, haberlerini ve davranışlarını tabi ki göz önüne alıyoruz. Çünkü bu şehir hepimizin ve ortak paydamız” dedi.

Akdeniz Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Baykut, davetlerini kırmayarak sohbet programına dahil olan milletvekili Sezal ve Teşkilat Başkanı Kara’ya teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol