banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR BASIN MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

31 Mart Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Belediye içerisinde bir çok görev değişikliğine giden Güngör’ün en son değişikliği ise Basın  ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Berberoğlu oldu.

Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Berberoğlu’nun dün itibari ile görevi bıraktığı  öğrenildi.

Cengiz Berberoğlu’nun Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden ayrılmasından  sonra yine Basın Müdürlüğünde  görevli bir çok kişinin de başka birimlere gönderileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Cengiz Berberoğlu’ndan boşalan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koltuğuna Sakarya Büyükşehir Belediyesinde çeşitli görevlerde bulunan  ve en son Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde Basın-

BİLAL ATALAY SELAMET KİMDİR?

Sakarya doğumlu olan Selamet, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğünde metin yazarı ve haber sorumluluğu görevlerinin ardından Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde Basın-Yayın sorumlusu olarak çalıştı. 2015 yılında SASKİ Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol