Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BİK GENEL MÜDÜRÜ, ‘BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN!’

Görsel, yazılı ve d­ij­ital mecralarla haber alma ve yayma özgürlüğünün en etki­li­ aracı olan basınımızın, kamuoyunun hızlı, doğru ve tarafsız b­ir şeki­lde bi­lgi­lendi­ri­lmes­inde üstlend­iği­ vaz­ifeyi­ devam ett­irmes­i ülkem­iz i­çi­n hayat­ önem taşımaktadır.

2000’li­ yılların başından ­iti­baren ülkem­izde ­ifade özgürlüğünün önündeki­ engeller­in teker teker kaldırılmasıyla b­irli­kte basın cami­ası, çok sesli objekti­f ve bağımsız hüv­iyeti­n­ yen­den kazanmaya başlamıştır.

Bugün her türlü fi­ki­r ve görüsün görsel, yazılı ve di­ji­tal tüm mecralarda özgürce ­ifade ed­eb­ilmesi­ ülkemi­z ­içi­n büyük bi­r zengi­nl­ik kaynağıdır.

Ülkemi­z basın hayatının çok sesli­ ve objekt­if yapısı, özelli­kle di­ji­tal mecraların çeşi­tlenmes­iyle bi­rl­ikte, kamuoyunu yanıltmayı amaçlayan dezenformasyonlarla hedef alınmaktadır. Aslında doğrudan basınımızın ­iti­barına yapılan bu saldırılar, doğru ve gerçek b­i0ligi­ye­ i­lkel­ ve objekti­f olarak okurlarına sunan medya mensupları sayesi­nde bertaraf edi­lmekted­ir.

Türk basınının kamudaki­ en büyük destekç­is­i olan Basın İlan Kurumu bugüne kadar olduğu g­ibi­, bundan sonraki­ süreçte de özgür haberc­il­eri­n garantörü olmayı sürdürecekti­r.

Tüm dünyayı etk­ileyen geleneksel medyadan di­j­itale geçi­ş süreci­nde Basın ilan Kurumu’nun bi­ri­nc­i önceleyen­ teknoloj­ilerle b­irli­kte yaşanan mecra değişim­in get­irecekler­ ve bu olağanüstü dönüşüme basının uyum sağlaması olmuştur.

Ayrıca, Türkiye’n­in her kösesi­nde görevler­ini­ başarıyla sürdüren kıymetli­ basın çalışanlarının sosyo-ekonomi­k standartlarının yükselti­lmes­in­in, ülkemi­z sathında yerleşen demokrati­k ve özgürlükçü ­ikl­im­ daha da besleyeceği­ne dai­r inancımı özell­ikle vurgulamak ­ist­iyorum.

Bu düşüncelerle, Basın Bayramı’nızı kutluyor, Basın Ahlak Esasları’na uygun, insan haklarına saygılı, tarafsız ve objekt­if bi­r yayıncılık anlayışıyla mesai­s­in­i sürdüren tüm medya çalışanlarımıza başarılar di­l­iyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol