banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BEM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI KAHVECİ’DEN BASIN BAYRAMI’ MESAJI

Kahveci yaptığı açıklamada: “24 Temmuz 1908 basında sansürün kaldırıldığı tarih olurken günümüzde ise basın, çağdaş demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.” dedi.

Başkan Kahveci, “Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunduğunu söyleyerek: “Günümüz dünyasında etkinliği her geçen gün artan ve demokrasimizin ayrılmaz unsuru haline gelen basın kuruluşlarımız, gerek dünyadaki gerekse ülkemizdeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak gibi büyük bir görev ve sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konuma sahip. Halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkısı vardır.” Dedi.

Kahveci; “Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basın mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyor, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol