Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU; “YEREL BASINININ ÖNEMİ TARTIŞILMAZ”
 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada gazete çalışanlarının bu özel ve önemli günlerini tebrik ettiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışan gazetecilerin emeklerinin bir beldenin ve dolayısı ile de ülkenin gelişimine çok önemli katkıları olduğunu söyledi. Özellikle basın mensuplarının son derece titiz bir görevi yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, "gazeteciler, toplumun gören gözü, duyan kulağıdır. Bizim bilmediğimiz, göremediğimiz birçok olaya onların bakış açısından bakıyoruz. Toplum onların şahitliği ile bilgileniyor, öğreniyor. Bu aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun farkında olarak mesleklerini icra eden tüm gazeteci dostlarımıza hayat boyu başarı diliyorum" dedi.

Hem ulusal hem de yerel esasta yayın hayatlarını sürdüren yerel basın mensuplarının gösterdikleri gayretin takdir edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Tollu, toplum olarak da basın mensuplarına gerekli özenin gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yerel basın olgusunun yaşadıkları bölgede son derece üst seviyelerde olduğuna dikkat çeken Tollu, kendilerini geliştiren, görevlerinin hassasiyetle yerine getiren tüm basın mensuplarına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. Demokrasilerin gelişmesi, insanların haberdar olması, denetleyici olması bakımından yerel basının çok seslilik getirdiğinin altını çizen Tollu, bu çerçevede yerel basının daha fazla desteklenmesi gerektiğini, devletin de bu konuda kararlı adımlar atarak, kanunlar çıkarması gerektiğini söyledi.

Tollu, son olarak çalışan gazetecilerin alın terlerinin, emeklerinin bir ifadesi olarak yansıyan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü gönülden tebrik ettiğini ifade ederek, açıklamasını sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol