Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MURAT ARAS’TAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

İnsanların doğru bilgiye hasret kaldığı günümüzde, toplumun haber alma özgürlüğünü doğru, dürüst ve güvenilir haberlerle sağlayan gazetecilerin varlıklarını sürdürmelerinin önemini anlatan Eczacı Odası Başkanı Dr. Bahtiyar Murat Aras, “Basın mensubu arkadaşlarımız, kar kış, gece gündüz, sıcak ve toz-çamur dinlemeden haber peşinde koşarak, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma gibi toplumsal bir görevi icra ediyorlar” dedi.

Başkan Aras, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yayınladığı mesajında, “Gazetecilik mesleği günümüzde teknolojinin gelişmesiyle hem olumlu hem de olumsuz yönde etkilenmeler yaşadı. Özellikle sosyal medyanın aktif olarak kullanıldığı bu dönemde Gazetecilik mesleğini icra eden arkadaşlarımızın birçok konuda zorluklarla karşılaştığını görmekteyiz. Bu sebeple onların kamuoyunu tarafsız, güvenilir ve doğru haberlerle buluşturmaları adına bizler üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer v erdi.

Gazetecilik mesleğinin fedakarlık ve özveri istediğini bildiklerini dile getiren Başkan Aras, son olarak;  Bu mesleği icra edenlerin gösterdiği özveri ve fedakarlığı en iyi bilenlerden birisi olduğunu, bu sebeple de gazetecileri yakın çalışma arkadaşı olarak gördüklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol