banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

 BAŞKAN HÜSREV KUTLU :”ADIYAMAN’I BASIN TANITIR”
  

     Adıyaman Belediye Meclisi salonunda bir araya gelen gazeteciler ve başkan hoş sohbet ederek, Adıyaman tarihi ve turizmi üzerine konuştu..

     Başkan Kutlu : “Adıyaman’a iki defa gelene fahri hemşerilik veriyoruz, 3 defa gelen ise Adıyamanlı oluyor, kaç kişi var aranızda Adıyamanlı olan diyerek güzel sohbet etti.

     Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden Adıyaman’a gelen Gazetecileri belediyede görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Hüsrev Kutlu : “ Bizleri ziyaret etmeniz , bizleri fazlası ile mutlu etti, Basın olmadan Adıyaman’ı tanıtmak mümkün değil, Dünyanın 8. Harikası olarak bilinen Nemrut dağı kadar çok fazla tarihi ve kültürel eserimiz var , bu sebeple bu kadar çok sayıda gazetecinin ilimize gelmesi bizleri heyecanlandırdı..

     Adıyaman da : ne var , Tarih var, kültür var, misafir severlik var, hastaneden taburcu olan hastayı evine bıkarıyoruz, hasta olana sağlığına kavuşması için her türlü desteği veriyoruz, ölmek bizde bedava, tüm cenaze hizmetlerini yapıyoruz, yetmedi 3 gün 6 öğün yemek de bedava ölmek isteyen Adıyaman’a gele bilir..dedi.

    57. Başkanlar Konseyi Toplantısı için Adıyaman'a gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki başkanlar Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya nezaket ziyaretinde bulunurken, ikili hoş sohbetler oldu.

     Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile 60 civarında cemiyet başkanı ve yönetim kurulu üyesini Belediyesi Meclis Salonunda ağırlandı.

     Belediye Başkanı Kutlu, Türkiye'nin birçok ilinden 150'ye yakın gazeteciyi Adıyaman'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

      Ziyarette yaptığı konuşmada misafirlerine Adıyaman'ın sosyo-kültürel yapısı hakkında bilgi veren Başkan Kutlu, Adıyaman'ın huzur ve barış kenti olduğuna vurgu yaptı. Adıyamanlıların devletine bağlı bağlı bir millet olduğunu da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Kutlu, "Bölgemizde kimi yerlerde yüzde 90'lara ulaşan elektrikte kayıp-kaçak oranı Adıyaman'da yüzde 7'lerde, vergi ödeme oranı ise yüzde 90'ların üstünde. Adıyamanlılar her zaman devletinin yanında olmuştur. Terörün hiçbir zaman hüküm süremediği ilimizde halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu kadar güzel insanların bir arada yaşamasından dolayı da Adıyaman huzur ve barış şehri olarak nam salmıştır" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol