banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

19 MAYIS İSTİKLAL MEŞALESİNİN YANDIĞI GÜN
  

 

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında "Bu aziz topraklar, ecdadımızın can vererek gösterdiği olağanüstü mücadele ile vatan olmuştur" dedi.

Başkan Dim, kutlama mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 100. yıldönümündeyiz. Bu asırlık gurur ilelebet sürecektir. Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı istiklal meşalesi kısa sürede tüm vatan sathına yayılmış, milletimizin kahramanlığı ile Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. Bu aziz topraklar, ecdadımızın can vererek gösterdiği olağanüstü mücadele ile vatan olmuştur. Milletçe bir asırlık gururu yaşadığımız bu özel günde, vatan ve bayrak uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız bir ülke bırakan başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve özellikle vatanperver meslektaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol