banner1482

Şu sıralar ulusal haberleri dinler, izlerken, uyuşturucu trafiği hiç kesilmiyor, eksik olmuyor. Narkotik şube ekipleri Allah esirgesin, uyuşturucu baronlarına göz açtırmazken, İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu’nun da açıkladığı isimleri ya tanıyoruz, ya tanımıyoruz.

Ancak, yakalananlar arasında, tanınmış bir işadamının da olduğu haberi Kahramanmaraş’ta bomba etkisi yaratırken, herkes o ünlü, zengin işadamının kim olduğunu merak etmeye başladı.

Ve gündeme oturdu mesele…

Daha birkaç gün önce dinledim, ülkenin doğusundan (Van, Diyarbakır) batısına, güneyinden kuzeyine kadar olan coğrafyada, bu günlerde yaşanan uyuşturucu trafiği, illerdeki emniyete birimlerini harekete geçirdi.

Allah yokluklarını ve bu uyuşturucu tacirlerine fırsat vermesin!

*

Birkaç gün önce büroda, bazı basın mensubu arkadaşlarımızla sohbet eder, gündemi konuşur, tartışırken, bu mesele gündeme geldi. Geldi ama bir isim üzerinde kimse fikir beyan etmedi, yorumda bulunmadı. Çünkü bilmiyoruz kim olduğunu.

Öğrendiğimiz, duyduğumuz sadece zengin, ünlü bir işadamı olduğu…

Ama kimdi?

*

Uluslararası uyuşturucu ticaretiyle adı anılan Nejat Daş’ın isminin 28 yıl sonra yeniden vitrine çıkacağını kimse düşünemedi, hesap edemedi. Akıllanmıştır, bu pis işi bırakmıştır diye düşünürken, adam yeniden sahne aldı.

9 ülke ve 11 şehirde yürütülen operasyon başarıyla gerçekleşirken, Kahramanmaraş’ta da bir işadamının bu işe bulaşmış olması, vatandaşın kafasını karıştırdı, ‘kimi bu?’ soruları hiç eksik olmadı.

Tabi bu işlerin bir de elebaşları olur. O da özel uçakla Ankara’ya getirilmiş. Yerli Escobar diye tabir edilen ve isimlendirilen Nejat Daş’ın parası çok ve uluslararası bağlantıları üst seviyede olan bir baron

Bir de yeni ve yerli uyuşturucu baronunun adı geçti, Çetin Gören!

Allah Allah kimdi bu Çetin Gören? Bilen yok.

*

Biliyorsunuz, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunun adı; “BATAkLIK…”

Bataklıkta temizlik ne arasın? Ne kadar kirli işler var, bataklıkta bulursunuz!

Kolay değil, tam 9 ülke söz konusu bu meselede.

Biz, İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu’yu ve uyuşturucu baronlarına göz açtırmayan emniyet mensuplarını kutluyoruz.

Tamam da, Kahramanmaraş’ta da adı geçen o ünlü, zengin işadamı kim?

Bilen var mı?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol