banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU'NDA TOPLU NİKAH VE FİDAN DİKİMİ‏
 Toplu nikah töreniyle dünya evine giren 12 çiftin nikahını, çiftlerin yakınları ve şahitler huzurunda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, tarafından yapıldı.

Toplu Nikah Töreninin ardından tüm çiftler, Belediyenin tahsis ettiği ormanlığa ağaçlarını kendi elleri ile dikerek üzerine isimlerini yazdılar.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; 'Yeni evlenecek çiftleri bir araya getirmek ve mutluluklarını paylaşmak istedik, Türkoğlu Belediyesi olarak bu özel günde 12 çiftimizin nikahını kıydık. Nikah töreniyle dünya evine giren tüm çiftlerimize ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum. Belediyecilik sadece teknik alanda çalışmalar değil, sosyal belediyecilik anlayışıyla da hizmetlerimize son sürat devam ediyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken halkımızın güzel vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturduk. İnşallah çalışmalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz.’ diye konuştu.

'HER GELİN DAMAT FİDAN DİKTİ'

'Çiftlerimiz buradaki programın ardından Belediyemizin tahsis ettiği Hatıra ormanına üzerinde kendi isimlerinin bulunduğu ağaçlarını kendi elleri ile dikecekler, Kendi adlarına ağaçları olduğu gibi doğaya da bu şekil katkıda bulunmuş olacaklar' ifadelerini kullandı.

Başkan Okumuş'un nikahlarını bizzat kıydığı düğün havasındaki nikah töreninin sonrasında gelinlere ve damatlara özel fincan takımı hediyesi takdiminde 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol