Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TSM’DE BİR YILDIZ; PELİN TANELİ KADIOĞLU
 EGE’DEN ANADOLU’YA YAYILAN BİLLUR SES

Pelin Taneli Kadıoğlu…

Egenin sessiz ama heyecan dolu Seferihisar İlçesinin Belediyesi ve halkının gönlünde taht kurmuş İzmir’den Ardahan’a, Edirne’den Hakkari’ye kadar gönüllerin sultanı ve hanımefendisi olup kişiliği karakteri ve içine insanlığın tohumlarını ekip asil Bir Türk kadını olarak emin adımlarla yarınlara koşuyor olmanın onuru ve gururunu yaşıyor haklı olarak. Ne demiş Büyük Üstad Neşet Ertaş "Tatlı dile güler yüze aşkınan bakışan göze doyulur mu doyulur mu" bu tatlı dilli güler yüzlü ve gülen gözlü hanımefendi Pelin Taneli Kadıoğlu hanımefendiyi hep birlikte alkışlayalım.

Anadolu Basın Yayın Birliği Ege Bölge Başkanı Ali Erol DİKER olarak her şeyine şahit olup tüm hayatını ve yaşamını bildiğim sanat camiasının bu güzide ve güzel insanını alkışlıyor olmanın onuru ve gururunu yaşıyor, sanat ve insanlık için çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Anadolu Basın Yayın Birliği Ege Bölge Başkanı. Gazeteci Ve Televizyoncu A. Erol DİKER...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol