banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO PARK’TAN GAZETECİLERE ÖZEL ÖDÜLLÜ TAVLA TURNUVASI
 

Sanko Park Eğitim Salonunda düzenlenen turnuvaya, 25 gazeteden 34 gazeteci katıldı. Eleme yöntemi ile beş oyun üzerinden gerçekleştirilen turnuvada, üç sayıyı alan sonraki tura kaldı. Tüm katılımcılara birer tavlanın yanı sıra, birinciye 1.500 TL, ikinciye 1.000 TL ve üçüncüye 750 TL yüklü para kart hediye edildi. Para kartlar ile Sanko Park’ta bulunan mağazalardan alışveriş yapılabilecek.

 

Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, turnuvaya katılımından dolayı gazetecilere teşekkür ederek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Turnuva sonrasında gazeteciler Sanko Park yönetimine ve turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederek turnuvanın devam etmesini temenni etti.

 

SANKO PARK

Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

 

“Gaziantep’in alışveriş merkezi” olan Sanko Park, kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520 metrekare kiralanabilir  alanda hizmet sunuyor. Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), Oxxo, YKM, Fabrika, Network, Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, MotherCare, Mango, Koton, Flo, B&G Store ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor. 

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor. 

Sanko Park, sinemaseverleri Avşar Sinemaları’nın 1.144 kişilik 10 salonunda ağırlıyor. Gaziantep'te en büyük oyun alanına sahip olan Play Park 4.270 m² ile Sanko Park’ta çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Gaziantep'in “tam kalbinde” bulunan Sanko Park’a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol