Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MEHMET FİSKECİ’NİN MUTLU GÜNÜ
 Liva Düğün Salonundaki düğün töreninde, hayıtını Yelda Pehlivanoğlu (Fiskeci) ile birleştiren, bekârlığa veda edip evliler kervanına katılan Gencay ve Yelda’nın nikahlarını Onikişubat belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıyarken, nikah şahitliklerini ise Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar ile Yelda’nın yakınlarından iki bayan yaparken, nikahı kıyan Başkan Mahçiçek, gençlere mutluluklar diledi, “Aslında bu nikahı Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç bey kıyacaktı. Ancak aniden çıkan Ankara daveti üzerine bu görev bize düştü. Gençleri tebrik ediyorum” dedi.

Nikah şahitliğini yapan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ise, gençleri kutladı, Başbakan Erdoğan’ın en az üç çocuk temennisini yineledi ve “yuvayı yapan dişi kuştur, evin reisi kadınlarımızdır, bu bakımdan evlilik cüzdanını da hanımefendiye vermek en doğru olanı” diye konuşurken, diğer nikah şahidi Emniyet Müdürü Adalar da, sadece gençlere mutluluklara dilemekle yetindi.


 

OĞLUMLUZUN MÜRÜVETİNİ GÖRECEĞİZ

 

Basın camiasının tanıdık ve önde gelen ismi gazeteci-yazar Mehmet Fiskeci de, “Bir anne babanın en büyük arzusuz, çocuklarının mürüvvetini görmektir. Bu niyetle düğünler yapılıyor ve buradayız. Çocuklarımıza mutluluklar diliyorum” dedi, annesi Emine Fiskeci ise çok mutlu olduğunu söyledi, çocuklarının mutluluğu için ve bu günleri gösterdiği için Allah’a şükrettiklerini ifade etti.

Nikah töreni ardından düğüne katılanlar oyunlar oynadılar, gelin ile damat dans ettiler, katılımcılar felekten bir gün çaldılar ve gençlere bir yastıkta kocamaları, ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulundular.

 

HERKES DÜĞÜNDEYDİ…

 

Gençlerin düğününe ayrıca, Jandarma Alay Komutanı Coşkun Doğan ve eşi, Vali Şükrü Kocatepe’nin eşi, AK Parti eski milletvekillerinden Ali Sezal ve Dr.Cafer Tatlıbal, KSÜ Rektörü Prof.Dr. Fatih Karaaslan, Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, İl Müftüsü Muhammed Gevher, KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  işadamı Mehmet Beşen, 30 Mart Mahalli seçimlerinde büyükşehiri belediye başkan aday adayı olan hukukçu-inşaat mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz, 30 Mart mahalli seçimleri için  Onikişubat belediye başkan aday adayı olan işadamı Mehmet Sabancı, DP  İl Başkanı Ahmet Gebel, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, 30 Mart mahalli seçimlerinde MHP Dulkadirdoğlu belediye başkan adayı Av.Neslihan Koca Nergiz, Din Gönrülleleri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan, belediyelerin başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, eski partililer, sanayi ve iş dünyasının temsilcileri, esnaf oda başkanları, basın mensupları, sendika başkanları, mahalle muhtarları, Denizkent Sitesi D Blok sakinleri yanında çok sayıda davetli topluluğu katıldı. 










































Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol