banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İŞİTME ENGELLİ ÇİFT AŞKLARINI DÜNYAYA DUYURDU

Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil Mahallesi’nde ikamet eden Pınar Gönülşen, 2 yıl önce arkadaşları vasıtasıyla İstanbul’da terzilik yapan Abdullah Sabbah ile tanıştı. İşaret diliyle anlaşan ikili, bir süre sonra evlilik kararı aldı ve durumu ailelerine bildirdi. Ailelerinin de onayıyla nişanlanan çift, kısa bir süre önce düğün hazırlıklarına başladı. Mutlu çift, ikametlerinin önünde düzenlenen düğün töreniyle evliliğe ilk adımı attı.

DARISI TÜM ENGELLİ BİRBİRİNİ SEVENLERE

Düğün töreninde kızı Pınar Gönülşen’in mutluluğunu paylaşan babası Orhan Gönülşen, “Bugün bizim en mutlu günümüz. Kızım Pınar Gönülşen ile damadımız Abdullah Sabbah’ın hayatlarını birleştirdikleri gün. Bir kız babası olarak çok mutluyum. Çocuklarımızı çok zor şartlarda yetiştirdik. Onlar, işitme kayıplarından dolayı hayatta daha fazla bir mücadele içine girdiler. Allah’ım bu mutlu günleri bize gösterdi. İnşallah bir ömür boyu da mutluluklarına şahit oluruz” dedi.

Pınar Gönülşen’in annesi Birgül Gönülşen ise, “Çocuklar, bir arkadaşları vasıtasıyla tanıştılar. Ve arkadaşlıkları nikah masasına kadar vardı. Rabbim utandırmasın inşallah. Darısı tüm engelli çocuklarımızın başına. Rabbim her engelli kız annesine telli duvaklı evden çıkarmayı nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol