banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ESHAB-I KEHF ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
 Din-Bir-Sen tarafından tertip edilen ‘8. Eshab-Kehf başarı ödülleri’, 12 Şubat Parkı Konak Restoran’da gerçekleşti. Ödüle layık bulunan bürokrat, siyasetçi, işadamı ve basın mensuplarına ödüller takdim edilirken, törenin açılış konuşmasını yapan Din-Bir-Sen İl Başkanı Kazım Ardıç, bu programın ve organizasyonun bölgemizin değişik il ve ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla, başarılarına tanık oldukları kişi ve kuruluşlara verilen birer onur ve teşekkür nişanı olduğunu söyledi.

Başkan Kazım Ardıç konuşmasında; “Çalışmaları ve idaresi ile halkın takdir ve teveccühünü kazanmış insanları onure etmek, amacı ile onları topluma ve kamuoyuna tanıtmak, takdim etmek bizim için bir sorumluluktur. Ülkemiz ve bölgemize yapılan güzel hizmetler için değerli bakanlarımız ı, bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, yerel yöneticilerimiz ile yatırım hizmet ve çalışmaları ile insanların gönlünde taht kuran siz başarılı insanları ödüllendirmek, kamuoyu ile paylaşarak onurlandırmak bir kutsallıktır” dedi, 8. düzenlenen geleneksel ödül töreninin bölge açısından büyük faydalar sağlayacağını ifade etti.


ESHAB-I KEHF ORTAK SEVDA

Ardıç, Eshab-Kehf’in bir ortak sevda olma yanında, ülkemize, bölgemize yapılan hizmetlerin de aynı zamanda insanımıza hizmet demek olduğunu belirterek, “Dolayısıyla yapılan her emekte, yapılan her harcamada bir alın teri vardır. Dökülen her alın teri bir kıymettir. Biz istedik ki bu kıymeti, bu alın terini ödüllendirelim, alkışlayalım” diye konuştu, misafirleri selamladı, yemek ikramı ile birlikte ödüle layık görülen kişi veya kurum mensuplarına ödüller verildi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. M. Fatih Karaaslan, Afşin’in yükselen değeri işadamı-siyasetçi H. Bülent Eken, DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı M. Fatih Güven, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Gürcistan Fahri Konsolosu Bünyamin Kenger, değerli bürokrat Süfyan Emiroğlu ödül alanlar arasında dikkat çeken isimlerdi.

 

















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol