banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DEDEOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ
 Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin nikâh şahitliği yaptığı nikah töreninde, genç çiftlerin nikahları Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından kıyıldı.

Nikâh şahitlerinden TBMM Başkanı Cemil Çiçek yaptığı konuşmada; genç çiftlere mutluluklar diledi. Daha sonra TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli evlenme cüzdanlarını genç çiftlere teslim ettiler.

Ankara ve Kahramanmaraş’tan çok sayıda iş adamları, sivil toplum kuruluşları, eski ve mevcut milletvekilleri, spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından ve yurt dışından gelen kalabalık bir davetlinin katıldığı düğün Ankara JW Marriott Otel’de yapıldı.

Düğün törenine; TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İstanbul Milletvekili Celal Adan, Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, AKP Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar katıldı.

Düğüne mazeretleri dolayısıyla katılamayan milletvekilleri ve Dedeoğlu-Şener ailelerinin yakınları “hayırlı olsun” mesajı gönderdi.

Kalabalık ve renkli görüntülere sahne olan düğün törenine ayrıca MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da katıldı.

JW Marriott Otel’de yapılan düğüne MHP Genel Merkez Yöneticilerin yanı sıra TBMM MHP Grup Yöneticileri, Ankara İl Başkanlığı, Bağlı Kuruluşlar düğünde hazır bulundular.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Kahramanmaraş “MADO” tarafından gerçekleştirilen dondurma kesme gösterisi davetlilerce beğeniyle izlendi.

Dedeoğlu ailesinin bu mutlu günü geç saatlere kadar devam etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düğün töreninin bitimine kadar salondan ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yeni evli çiftlere bizlerde mutluluklar dileriz.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol