Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YAZAR AHMET ÜMİT ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA
 Ümit, Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen söyleşisine tüm yorgunluğunun, Gaziantep il sınırı yazısını gördüğü anda, yerini büyük bir mutluluğa bıraktığını söyleyerek başladı.

 

Okumanın, sözcüklerin, edebiyatın önemine vurgu yapan ve başarıya giden yolun çok okumaktan geçtiğini dile getiren Ümit, sözcüklerin büyük güce sahip olduğuna vurgu yaptı.

 

Ümit, “Bu sözcükler ‘yaratıcılık’ ile daha etkili hale gelir. ‘Dilimizi unutursanız hayatı unutursunuz. Hayatı anlayış biçiminiz dilinizdir.’ Türkçe doğru ve düzgün kullanılmalı” uyarısını yaptı.

 

Doğaçlama olarak anlattığı hikâyelerin sonunu öğrencilerin tamamlamasını isteyen Ümit, öğrencilerden gelen yanıtlardan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ümit, “Şiir, öykü, roman okumazsanız bu dünyada eksik yaşamış olursunuz; edebiyattan uzak kalmayın” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, söyleşinin sonunda Ümit’e, günün anısına bakır işlemeli plaket takdim etti ve yazara “Beyoğlu’nun En Güzel Abisi” adlı romanında yer alan “Hayat, yaşadıklarımızdan çok hayal ettiklerimiz değil mi zaten?”  sözleri ve tüm hayallerin gerçekleşmesi dileğinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol