banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

VALİ ÖZKAN’IN ÇANAKKALE ZAFERİ 103. YILDÖNÜMÜ VE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI
 Vali Vahdettin Özkan mesajında şunları dile getirdi; “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu eşsiz bir destandır. Çanakkale Savaşı, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan ecdadın, tarihin akışını değiştirdiği, destanların yazıldığı bir zaferdir.

Kahraman Mehmetçiklerimiz, aynı ruhla ülkenin birliği ve bölünmez bütünlüğü için Afrin’de ve vatanın dört bir yanında canı pahasına mücadeleye devam etmektedir. Bu uğurda şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin kutsal emanetlerine ve gazilerimize sahip çıkmak; acılarını ve üzüntülerini paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev aynı zamanda büyük bir onur ve vefa borcudur.

Geçmişten aldığımız ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun bilincinde olmaya devam edeceğiz. Bu vatan kolay kazanılmadı, bu emanete sahip çıkacağız. Tüm terör örgütleri ve şer odaklarına karşı azimle, kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Ülkemiz, dünya milletleri arasında hak ettiği saygınlığa ulaştı ve bu saygınlığı, dik duruşumuzu ilelebet sürdüreceğiz.

Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizin taşıdığı mana ve ruh daim olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol